Missie

“De missie van kinderopvang De Vrolijke Vis is voornamelijk om een gezonde levensstijl op te bouwen voor het kind.”

Elk kind verdient een goede en gezonde start bij kinderopvang De Vrolijke Vis!

We bieden opvang aan baby’s en peuters in een huiselijke en veilige omgeving. De doelstelling van kinderopvang De Vrolijke Vis is daarom ook om het kind de juiste ontwikkeling en opvoeding mee te geven die aan de basis liggen van een gezonde levensstijl. Wij zijn van mening dat het proces van een goede levensstijl jong aan te leren makkelijker verloopt, dan op latere leeftijd een ongezonde levensstijl af te leren. Daarbij blijkt uit onderzoek dat kinderen met een goede ontwikkeling op latere leeftijd beter presteren.

De basis leggen voor een gezonde leefstijl doen wij onder andere door gezonde voeding, waar mogelijk biologisch. Veel bewegen, veel buiten zijn en daarnaast een stimulans te geven aan de ontwikkeling van het kind door te werken met een VVE programma. Hoewel gezonde kinderopvang een zeer belangrijk kernwaarde is van kindercentrum De Vrolijke Vis vinden wij het vooral ook van belang een liefdevolle omgeving te creëren waar kinderen zich veilig en gehoord voelen.

Zo hebben wij ervoor gekozen om te werken met zowel horizontale alsmede verticale groepen op het kinderdagverblijf zodat wij altijd kunnen aansluiten bij hetgeen wat past bij het kind en diens ouder. Voor de baby’s zal er in de toekomst een prachtige babygroep met een heerlijke babylounge waar er bijzondere aandacht is voor de allerjongste. De Missie van kinderopvang De Vrolijke Vis is; kinderen mogen vooral plezier beleven terwijl kinderopvang De Vrolijke Vis de basis legt voor een gezonde leefstijl en ontwikkeling.

Hele lieve medewerkers

Olivia vind het echt heerlijk bij de Vis. De medewerkers zijn heel lief en eigenlijk wilt ze er wonen. De overdracht is altijd goed. Ze nemen de tijd voor je bij brengen en halen.

Anja de Groot