Gezonde kinderopvang

Gezonde voeding en een evenwichtig eetpatroon

Een gezonde lunch op het kinderdagverblijf, dat wil toch ieder kind. Er wordt namelijk tijdens al de eet -en drink momenten gekeken naar de wensen van de kinderen. We zullen dan ook waar mogelijk met biologische producten werken voor de maaltijden. Bovendien zijn gezonde gewoonten aanleren gemakkelijker dan iets ongezonds afleren.

De basis van onze voedingsproducten is biologisch en natuurlijk omdat dit gezonder is en beter voor de lichamelijke ontwikkeling van het jonge kind. Wij streven ernaar de kinderen zoveel als mogelijk kennis te laten maken met pure producten. Dit betekent dat wij zoveel mogelijk gebruik maken van biologische producten, verse producten en onvoorbereide producten. Wij proberen voedsel uit blikjes, potjes en pakjes zo veel mogelijk te voorkomen, niet alleen om de inname van conserveringsmiddelen te verlagen maar met name de zoutinname te verlagen. Voor kinderen met een dieet, allergie of geloofsovertuiging hebben we aangepaste maaltijden.

Hele lieve medewerkers

Olivia vind het echt heerlijk bij de Vis. De medewerkers zijn heel lief en eigenlijk wilt ze er wonen. De overdracht is altijd goed. Ze nemen de tijd voor je bij brengen en halen.

Anja de Groot