Communicatie

Kinderopvang De Vrolijke Vis hecht veel belang aan een goede communicatie.

De Vrolijke Vis is een professionele instelling die voortdurend bezig is met innovaties, om de opvang naar een hoger niveau te tillen. Als er een onwenselijke situatie ontstaat, proberen we dit zo snel mogelijk op een gepaste manier op te lossen. Een goede communicatie is voor ons namelijk heel belangrijk. Daarom streven we er dagelijks naar om onze organisatorische zaken goed op orde te hebben. Dit zorgt vervolgens voor een fijne werking tussen de kinderopvang en de ouders.

Bij het brengen en halen van het kind is het wenselijk dat de ouders belangrijke informatie op die momenten meteen aan de pedagogische medewerkers doorgeven. Daarnaast kan de ouder gedurende de dag via een applicatie de belevenissen van het kind volgen op een iPhone of Android-toestel. Door middel van deze applicatie kan de ouder op elk moment van de dag het dagboek en foto’s van het kind inzien. Daarenboven kan er via de applicatie snel en laagdrempelig een bericht worden verstuurd naar de pedagogische medewerkers op de groep. Bij kinderopvang De Vrolijke Vis staan we dus ook in voor een informele sfeer en persoonlijke service voor een optimale communicatie.

Hele lieve medewerkers

Olivia vind het echt heerlijk bij de Vis. De medewerkers zijn heel lief en eigenlijk wilt ze er wonen. De overdracht is altijd goed. Ze nemen de tijd voor je bij brengen en halen.

Anja de Groot