Het Team

Uiteraard werkt KDV De Vrolijke Vis met bekwaam, deskundig en betrokken pedagogisch werkers. In KDV De Vrolijke Vis werken de volgende pedagogische medewerkers. Samen verzorgen zij de kinderen op ons kinderdagverblijf.

Teamleden

Esmay (29)
Esmay (29)Locatiemanager
Mijn naam is Esmay Hübner en ben sinds juni 2016 afgestudeerd van de HBO-opleiding ‘ Pedagogisch Management Kinderopvang’.

Nadat ik afgestudeerd ben heb ik bewust de keuze gemaakt om ervaring op te doen op de groep met kinderen en collega’s. Door mijn opleiding en werkervaring heb ik geleerd om een situatie te bekijken vanuit verschillende perspectieven, als manager maar ook als pedagogisch medewerkster. Een toepasselijke quote die ik altijd in mijn werk hanteer is : ‘Het mooiste dat je een kind kan bieden is een kans’. Ieder kind is uniek en vraagt om een eigen aanpak waarbij het kind centraal staat, er is niks mooiers dan alle kinderen een eerlijke kans te bieden!

Sinds juni 2017 mag ik bij De Vrolijke Vis mijn opgedane kennis delen. Ik zal zowel op de groep als op het kantoor werkzaam zijn.

Esmée (28)
Esmée (28)Pedagogisch medewerker
Ik ben Esmée Rossel, 28 jaar oud en ik heb in 2013 mijn opleiding van pedagogisch medewerker afgerond. Ik ben een erg creatief persoon en ik hou me dan ook regelmatig bezig met

haken, breien en borduren. Sporten en wandelen vind ik ook erg fijn buiten in de natuur.

Als pedagogisch medewerker bij kinderopvang De Vrolijke vis heb ik al op verschillende groepen gewerkt. Momenteel werk ik op de babygroep ‘De Zeepaardjes’. Ik wil de kinderen een zo goed en fijn mogelijke start geven in hun leven met zo veel mogelijk hulpstukken om een goed evenwichtig persoon te worden. Ik vind het leuk om ze te helpen in hun ontwikkeling en ze te zien groeien.

Cynthia (27)
Cynthia (27)Pedagogisch medewerker
Mijn naam is Cynthia, 27 jaar oud en sinds 2017 afgestudeerd in de HBO opleiding ‘Maatschappelijk Werk en Dienstverlening’.

Ik heb verschillende dagdagelijkse bezigheden en interesses, waaronder: reizen, winkelen, uit eten, boeken lezen, sporten, wandelen, films kijken…

Sinds juli 2018 ben ik werkzaam bij kinderopvang De Vrolijke Vis als pedagogisch medewerker. Ik neem een aantal taken over van de locatiemanager wanneer zij afwezig is (zoals rooster maken, intakegesprekken aangaan en rondleidingen geven).

Ik vind het werken met kinderen geweldig! Het is een mooie uitdaging om kinderen spelenderwijs te stimuleren zodat ze zich op hun eigen manier kunnen ontwikkelen. Iedere dag is anders en ik kijk er naar uit om samen met de kinderen er altijd een gezellige dag van te maken, vol met plezier! Kinderen kijken zo open en onbevooroordeeld naar de wereld. Dit vindt ik mooi om te zien. Op die manier leren ze niet alleen van mij, maar ik ook van hen!

Emine (24)
Emine (24)Pedagogisch medewerker
Mijn naam is Emine en ik ben 24 jaar oud. In 2019 ben ik afgestuurd als pedagogisch medewerker en dat is ook de functie die ik nu uitoefen bij kinderopvang De Vrolijke Vis.

Dit doe ik met veel liefde en plezier! In mijn vrije tijd vind ik het super leuk om lekker bezig te zijn in de keuken.

Ik heb kinderen altijd wel leuk gevonden. vroeger ging ik vaak oppassen bij mijn nichtjes en neefjes. Al vroeg had ik besloten dat ik in de kinderopvang wou gaan werken. ook vind ik het super mooi om te zien dat ik hun veel dingen mag leren en meegeven.

Ilhame (32)
Ilhame (32)Pedagogisch medewerker
Ik ben Ilhame, 32 jaar oud en zelf moeder van 3 kinderen. Enkele jaren terug heb ik heb mijn studies afgerond als sociaal pedagogisch medewerker

en sociaal maatschappelijk werker. Mijn hobby’s zijn bakken en koken maar ik vind het ook leuk om te reizen en nieuwe dingen te ontdekken.

Bij kinderopvang De Vrolijke Vis werk ik als pedagogisch medewerker en help ik ook regelmatig met de administratieve taken (zoals intakegesprekken voeren, rondleidingen aanbieden en sollicitatiegesprek organiseren). Vanaf dat ik jong was vond ik het erg leuk om te zorgen voor kinderen. Ik had zelf 2 zusjes en daar zorgde ik altijd voor. Van daaruit is mijn passie en liefde voor opvoeden ontstaan. Met kinderen werken is altijd een uitdaging en vooral ook veel plezier hebben. Elke kind is uniek en dat maakt het werk in de opvang elke dag een nieuwe beleving.

Britt (23)
Britt (23)Pedagogisch medewerker
Mijn naam is Britt, 23 jaar oud, van nature een rustig persoon en sinds 2018 afgestudeerd als onderwijsassistent. In het dagelijks leven ga ik regelmatig schilderen,

boeken lezen of met vrienden iets leuks doen. Mijn interesses liggen voornamelijk bij kleding, winkelen en boeken.

Binnen kinderopvang De Vrolijke Vis ben ik actief als pedagogisch medewerker en bestel ik regelmatig de nodige boodschappen. Ik heb kinderen altijd leuk gevonden en ik wil ze dan ook graag op weg helpen. Mijn passie uit ik in het stimuleren van de kinderen doorheen hun ontwikkeling met het motto “Spelen is leren!”. Ik word elke dag uitgedaagd om het beste van mezelf te geven en dat doe ik met volle overgave, samen met Puk gaat dat bijna vanzelf. Gezond en lekker eten, beweging, maar vooral veel (buiten) spelen staan bij mij hoog in het vaandel.