Het Team

Uiteraard werkt KDV De Vrolijke Vis met bekwaam, deskundig en betrokken pedagogisch werkers. In KDV De Vrolijke Vis werken de volgende pedagogische medewerkers. Samen verzorgen zij de kinderen op ons kinderdagverbljf en BSO.

Teamleden

Esmay
EsmayLocatiemanager
Mijn naam is Esmay Hübner en ben sinds juni 2016 afgestudeerd van de HBO-opleiding ‘ Pedagogisch Management Kinderopvang’.

Nadat ik afgestudeerd ben heb ik bewust de keuze gemaakt om ervaring op te doen op de groep met kinderen en collega’s. Door mijn opleiding en werkervaring heb ik geleerd om een situatie te bekijken vanuit verschillende perspectieven, als manager maar ook als pedagogisch medewerkster. Een toepasselijke quote die ik altijd in mijn werk hanteer is : ‘Het mooiste dat je een kind kan bieden is een kans’. Ieder kind is uniek en vraagt om een eigen aanpak waarbij het kind centraal staat, er is niks mooiers dan alle kinderen een eerlijke kans te bieden!

Sinds juni 2017 mag ik bij De Vrolijke Vis mijn opgedane kennis delen. Ik zal zowel op de groep als op het kantoor werkzaam zijn.

Raimonda
RaimondaPedagogisch medewerker
Ik ben Raimonda van Deventer. Moeder van een zoon en dochter.  Ik heb 19 jaar lang peuterspeelzaal werk gedaan voor dezelfde organisatie en vond dat

het tijd werd voor een nieuwe uitdaging, De Vrolijke Vis sprak mij erg aan, dit komt door de visie, de wijk en de manier waarop ik verwelkomt werd binnen de organisatie.

Als VVE leidster met 19 jaar ervaring heb ik veel kennis, creativiteit en kennis in huis die ik graag met mijn collega’s, ouders en kinderen wil delen.

Van nature ben ik rustig, empathisch en creatief.

Mijn vrije tijd bestaat op het moment voornamelijk aan het rondrijden van mijn dochter die door heel Nederland waterpolo speelt. Buiten het taxi-en om kook ik en klus ik aan mijn huis of ga ik wandelen of duiken.

Esmée
EsméePedagogisch medewerker
Hallo, ik ben Esmée Rossel en ben in 2013 mijn opleiding pedagogisch medewerker afgerond. Heb op verschillende groepen gewerkt, maar werk nu op de Babygroep De Zeepaardjes.

Waarom werk ik graag met kinderen en momenteel met de baby s. Als je met baby’s werkt zie je elke dag kleine veranderingen plaats vinden en dat vind ik zo knap en geweldig om te zien. Het ene moment zijn ze met hun motoriek bezig en de ander moment gaan ze helemaal op in de klanken die ze maken. Als je ze dan kan helpen door verschillende spelletjes en hun groei van dichtbij mee maakt is dat geweldig.

Ik ben erg creatief denk hierbij aan haken, breien en borduren. Sporten vind ik ook erg fijn en doe dat dan ook vaak, het liefste ben ik buiten heerlijk in de natuur.

Cynthia
CynthiaPedagogisch medewerker
Mijn naam is Cynthia Konnemann. Ik ben sinds 2017 afgestudeerd van de HBO opleiding ‘Maatschappelijk Werk en Dienstverlening’.

Sinds juli 2018 ben ik werkzaam bij de kinderopvang De Vrolijke Vis. Ik vind het werken met kinderen geweldig! Het is een mooie uitdaging om kinderen spelenderwijs te stimuleren zodat ze zich op hun eigen manier kunnen ontwikkelen. Iedere dag is anders en ik zie ernaar uit om samen met de kinderen er een gezellige dag van te maken, vol met plezier! Ieder kind is uniek en dat is wat werken met kinderen voor mij zo speciaal maakt.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vriendinnen en mijn vriend, zoals naar de film gaan, winkelen, lekker en gezond eten of wandelen in het bos.

Rukiye
RukiyePedagogisch medewerker
Mijn naam is Rukiye Cesur. In 2017 ben ik afgestudeerd als gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Hier heb ik echt mijn plekje gevonden:

en heb ik de mbo niveau 4 opleiding ‘onderwijsassistent’ behaald.

Tijdens deze opleiding heb ik verschillende soorten stages gehad, hieruit blijkt dat ik de kleintjes het allerleukste vind om mee te werken. Ik vind het een geweldige uitdaging om kinderen zelfstandig en begeleid maar op een spelenderwijs hun eigen weg te laten bewandelen.

Sinds april 2019 heb ik de kans gekregen mijn kennis en ervaring toe te passen op de babygroep ‘Zeepaardjes’ bij Kinderopvang De Vrolijke Vis. Ik woon in de buurt en ben erg betrokken met mijn omgeving, ik heb heel veel zin in om te gaan starten bij de Vrolijke Vis.

In mijn vrije tijd spreek ik vaak met vriendinnen af of ga ik met mijn vriend uiteten.

Ilhame
IlhamePedagogisch medewerker
Mijn naam is Ilhame ik ben 28 jaar ik ben zelf moeder van 2 kinderen een zoontje van 4 en dochtertje van 1. Ik vind het heel leuk om te koken

en bakken. Dat doe ik graag in mijn vrije tijd.

Ik werk nu al bijna 4 jaar in de opvang waarvan ik nu een half jaar bij De Vrolijke Vis werk. Met kinderen werken is altijd een uitdaging en vooral ook veel plezier hebben. Elke kind is uniek en dat maakt het werk in de opvang elke dag een nieuwe beleving en ontdekkingen.

Britt
BrittPedagogisch medewerker
mijn naam is Britt van Tilborg. Ik ben 21 jaar oud en van nature een rustig persoon. Sinds juli 2018 ben ik afgestudeerd

ik stimuleer de kinderen in hun ontwikkeling door het motto “Spelen is leren!”.

Ik word elke dag uitgedaagd om het beste van mezelf te geven en dat doe ik met volle overgave,samen met Puk gaat dat bijna vanzelf. Gezond en lekker eten, beweging, maar vooral veel (buiten) spelen staan bij mij hoog in het vaandel.